joi, 28 mai 2009

ACTIV in Virtual // ~ HRISTOS S-A INNALTAT ! ~

Dragii mei. Daca pe alte Bloguri apar "incidente", EU, la mine...primesc pe absolut oricine ESTE in stare sa plece...ca asa VREA. Fara suparare, si mai ales FARA Cenzurare, din partea nimanui.
Va iubesc pe toti fara "osebire", "orbire", "ostoire".
Daca vreti sa fiti "Nervosi" va respect Voia, chiar daca o faceti la mine, desi e mai bine...pentru toata lumea...sa existe Impacare.
~
Iata comentariul meu, la alte doua comentarii ale "Diacon. Gheorghe Cazacu", facute de domnia sa la adresa (http://terrablogdialog.blogspot.com/2009/05/studiu.html) :
:
"Hristos S-a Innaltat !
Prezumtia de nevinovatie, o tin ACTIVA pentru absolut toata lumea din virtual, DAR...continuarea in ARTICOL .
ADEVARAT S-A INNALTAT !"
~
Mentionez ca nici nu citisem INCA cele doua comentarii ale sale.
~
Dragii mei, REVIN:
:
1) Sa nu uitam ca aici SUNTEM in Virtual. Multi dintre noi, nu AU nimic "amplasat" la Gadget-ul "Vizualizati profilul meu complet", si chiar daca AU ceva, cat de cat, cine baga mana in foc RENTRU "adevarul" prezentat ? (va multumesc!).
2) Daca cineva "face valuri" pe oricare alt Blog, va recomand sa-i spuneti VERDE IN FATA!! ce va nemultumeste...dar in clar, nu pe ocolite...mai ales daca problema persista. (va multumesc!).
3) Daca eu AM deja anumite "dialoguri" cu "persoana BLOG" si CHIAR LE INTENSIFIC, nu cred ca asta-i un motiv serios ca eu sa fiu parasit. Poate ca VREAU sa aplanez conflictul. (va multumesc!).
4) Deja am SI EU "conflict deschis" cu [ Domnul, sau Doamna ], care se prezinta cu semnatura Diacon CAZACU Gheorghe. Vedeti: "Verde in fata !", fara ocolisuri. (va multumesc!).
5) Mai am un conflict TACIT cu cei de pe INFINITARIA, desi mi-am CERUT iertare, in nenumarate randuri. Cand am gafat, eram cel putin "stresat", dar in nici un caz RAU INTENTIONAT. Mi-am spus parerea, la ceea ce CREDEAM atunci. Cand MI-AM dat seama ca am gresit, mi-am cerut scuze, mi-am cerut iertare, si m-am autocenzurat, pentru o vreme. Am incercat sa revin ACOLO, dar SIMT inca lumea OSTILA. Asta este, cunosc sentimentul Frustrarii, il traiesc IN viu, MA doare...dar...merg mai departe. (va multumesc!)
6) Recent am mai castigat un conflict minor, cu o domnisoara, nu-i dau numele pentru simplul motiv ca NU SUNT AUTORIZAT.(va multumesc!)
7) Eu vreau sa ACTIV-ez in continuare, in PACE. Sa-mi construiesc in continuare Blogurile, avand GRIJA (va multumesc!):
a) sa nu ranesc PE NIMENI cu vorbe si imagini;
b) sa solicit ajutor DOAR o data, si daca nu primesc...promit ca NU o sa ma "sinucid in direct". Fiind credincios, de fapt...nu o sa ma sinucid DELOC. Nu vreau sa-L pierd pe Dumnezeu, pe care de abia L-am ACCEPTAT prin 1990 (nu pot spune ca L-am cunoscut...cel putin ...deocamdata).
c) sa solicit PE VIITOR aprobare de la administratorii de Blog, pentru ORICE activitate a mea, care "implica" blogul respectiv.
d) sa imi precizez in continuare POZITIA, ori de cate ori e necesar, FARA sa : stresez + implic + insist + arat cu degetul .... ... .. .
e) sa NU uit niciodata ca atunci cand am primit BLOG, "am semnat" si NISTE conditii !! (de aceea...:).
f) Va Rog, ca din ACEST moment (28MAI2009,joi~8:43), sa-mi fie respectate "Drepturile de autor" ! Va rog sa solicitati "permisiunea mea", in legatura cu ORICE activitate care implica Blogurile mele. Fac exceptie, bineinteles, "accesarile de orice fel" si "comentariile". Orice retragere NU produce "Suparare", ci doar parerea mea de rau, ca n-am stiut sa "socializez MAI bine". Nu uitati ca orice ve-ti face, VA IUBESC !
f)~bis [tot ca "exceptie"]: APROBAREA pe care o voi da, (ulterior), fie pe bara laterala, fie sub forma de articol, continand Conditionarile si Adresabilitatea.~~ Oricui.
g) Aprobarea, chiar daca nu este conditionata, exclude ABUZUL ! !! !!!{de la ~a)...la ~g), va multumesc~}. s
~
GATA, Ufffff !
~
ADEVARAT S-A INNALTAT !
~
Mi- am adus aminte !
Il rog pe administratorul de Blog, care semneaza "Diacon CAZACU Gheorghe" sa FIE si domnia sa intelegator, nimeni nu este impotriva SA ca OM al lui Dumnezeu ! Dar ... (presupun) TOTI il roaga SA-SI tempereze "comentariile", incadrindu-se astfel "IN JOC". Si ca "Orice joc ", presupune existenta
FAIRPLAY s.n. Acceptare loială a regulilor (într-un joc, într-un sport, în afaceri). ♢ (Adjectival) Nu a avut o comportare fairplay. [Pr.: férplei] – Cuv. engl. , sau
FÁIRPLAY s. v. sportivitate.
~
Multumesc, din nou http://dexonline.ro/search.php?cuv=fair%20play
De asemenea:
Haideti sa fim mai Ingaduitori !
~
Toti gresim, din cand in cand. Sa nu persistam in greseala...macar sa incercam, la modul
CONSTIENT si ACTIV !!!

6 comentarii:

CAZACU GHEORGHE spunea...

O mica barfa din cand in cand nu strica nimanui, nu-i asa? Unele persoane insa au prostul obicei de a vorbi mult si fara rost. Pentru ele, palavrageala este un stil de viata. Oare faci si tu parte din aceasta categorie?

Cand un bun prieten iti impartaseste un secret si te roaga sa nu il dezvalui nimanui reusesti sa te tii de cuvant?

Sau un om daca ati acorda un Ajutor ! Tu trebuie sa-ti bati Joc de El?

Sau daca nu ati place de sentimentele lui de ce al bagi in seama?

Sau daca vezi ca el ati ofera bunatate , de ce profiti de bunatate?

Sau de ce publici fel de fel de sugestii urate si fara inteles?

Sau de ca folositi cuvantul (Homo?)?

www.laviniastefan.blogspot.com.

Sau Anumite chestii , cu ce te incalzesc aceste toate?

Nu inteleg , oare nu este pacat?

Ce dovada de crestin aratati Tuturor fratilor nostri?

Eu sunt un om cu care nu as dori sa provoc pe nimeni , dar dvs, ati luato cam tare cu barfa asta despre mine , si JUdecata mare frate Cornelius.

nu aveti frica ca veti fi Judecat de catre cel sfant?

+ + +

as dori sa nu mai fiti asa de rau , cu un membru al clerului Bisericesc Ortodox din Romania , Si recunoscut de Patriarhia Romana.

As dori sa fiti pe Stop: (INTERZISA PUBLICAREA UNUI NUME DE FAMILIE )

Articole de Procedura Penale se Gasesc si contra acestor Publicatii, Domnule Atat. ROSCA CORNELIUS.

As putea sa Va dau O publicatie Reala , dar nu Doresc rau la nimeni nu sunt in Gradul acesta , si nu ma caracterizeaza.

As putea sa fiu asa bland pana la o limita , dar vad ca va-ti luat rau de Viata mea.

Va sfatuioesc , sa va retrageti prietene al meu si , frate in iisus.

Va doresc multa sanatate, bucurie.

BINECUVANTARI.

AMIN.ADmin+++

CAZACU GHEORGHE spunea...

4) Deja am SI EU "conflict deschis" cu [ Domnul, sau Doamna ], care se prezinta cu semnatura Diacon CAZACU Gheorghe. Vedeti: "Verde in fata !", fara ocolisuri. (va multumesc!).

Mi- am adus aminte !
Il rog pe administratorul de Blog, care semneaza "Diacon CAZACU Gheorghe" sa FIE si domnia sa intelegator, nimeni nu este impotriva SA ca OM al lui Dumnezeu ! Dar ... (presupun) TOTI il roaga SA-SI tempereze "comentariile", incadrindu-se astfel "IN JOC". Si ca "Orice joc ", presupune existenta
FAIRPLAY s.n. Acceptare loială a regulilor (într-un joc, într-un sport, în afaceri). ♢ (Adjectival) Nu a avut o comportare fairplay. [Pr.: férplei] – Cuv. engl. , sau
FÁIRPLAY s. v. sportivitate.

asa este cand nu aveti ce face nu?


Oare credeti ca e bine ?


Va multumesc.

DOAMNE AJUTA!

DoarATAT spunea...

Draga frate CAZACU Gheorghe! (daca imi permiteti).
Astazi 30.05.2009.6~9:46 AM
Va rog din tot sufletul! Asa sa-mi ajute Dumnezeu!
Nu vreau sa polemizam la infinit. Dumneavoastra, ca noi toti de altfel, folositi CUVINTE. Acestea trebuiesc inlantuite corect, din punct de vedere estetic si gramatical, pentru a nu creea confuzie. Dumneavoastra aveti cel putin "un stil greoi" in manevrarea cuvintelor. N-ar fi nimic, ma stradui sa "prind" ideea dumneavoastra. Incercati sa fiti mai clar. Incercati sa fiti concis. Incercati, mai ales cand "criticati", SA NU SCOATETI DIN CONTEXT, cuvintele altora. E pacat ! Incercati sa nu mai puneti "cruci", folosind semnul + (adica "plus"). Va rog, SI INSIST, cand folositi NUME proprii, mai ales daca sunt Sfinte, sa incepeti cu majuscula, in toate cazurile (exceptie facand, cei care semneaza cu MINUSCULE, e treaba lor).Ce ar zice lumea araba, daca eu as scrie TOT timpul, Numele Sfant Allah,~ slavit fie-I Numele!, cu minuscula, asa cum procedati dumneavoastra cand "prea des" scrieti iisus in loc de Iisus, sau d-zeu, ori dumnezeu, in loc de Dumnezeu, cum ar fi firesc, pentru ORICE crestin.Si nu in ultimul rand, va rog, incercati sa nu mai stalciti cuvintele SI MAI ALES "SENSUL LOR" (eu insumi folosesc DEX, cand NU sunt sigur!).
Va reamintesc, eu am FOST probat pe VIU, ca sunt cel ce AM DECLARAT ca sunt, AICI in "Virtual". De cate ori am putut, am rugat pe toti (cei care nu aveau,sau aveau incomplet), SA-SI completeze "gadget-ul" "Vizualizati profilul meu complet", macar date esentiale: varsta,sex,locatie, preocupari(sau direct meserie). ASA socializam ! Cu date concrete, nu cu masti! gen: "anonimul" spune...
Cuvantul "Homo" este una, iar cuvantul "homosexual" este alt ceva. La care va referiti ?

GHEORGHE CAZACU spunea...

"INVATATURA TIE FRATE IN DOMNUL IISUS"
Fr. Diacon Cazacu Gheorghe .
_______________________________________

Analizeaza-ti FURIA. Ia-ti ceva timp pentru a-ti analiza furia. Este usor sa spui, ''Urasc aceasta persoana''. De obicei cunoastem sursa furiei noastre insa uneori radacina ei nu este clara. Nu stii de ce te enerveaza seful, sau de ce te irita cand cineva parcheaza masina gresit. Daca reusesti sa aflii care este sursa furiei, poti gasi si o cale de rezolvare a ei. Intreaba-te cum si ce poti face ca situatia sa arate mai bine. Daca spre exemplu vrei sa schimbi o persoana, incepe prin a schima ceva la tine, in loc de furie sa-i arati iubire si sa iti indrepti atentia asupra lucrurilor pozitive si nu asupra celor nevgative, prin critica. Poti incerca si vei vedea ca merita.
____________________________________

Iti poti spune tie si in egala masura si celeilalte persoane ca ai avut posibilitatea unei astfel de provocari. Ai remarcat vreaodata cat de puternic esti dupa experiente dificile? Dupa un incendiu in padure, observi cum lastari noi incep sa creasca, mai desi decat era padurea inainte. Dupa experiete dificile, iti dai sema cat de puternic esti in interiorul tau si cat de mult te-a intarit respectiva experienta. Incearca sa vezi lucrurile si din alt unghi, sa nu te victimizezi ci sa constientizezi cat de puternic esti pentru ca ai supravietuit acelei experiente. Fii recunoscator pentru ca ai avut posibilitatea sa-ti explorezi interiorul, sa-ti testezi limitele si sa vezi cat de puternic poti fi.
_____________________________________

Cand esti blocat de furie, este ca si cum ai vedea realitatea prin ochelari fumurii si incerci sa-i faci si pe celalti sa priveasca prin acesti ochelari. Incerci sa povestesti in stanga si in dreapta ce nedreptate ti s-a facut, asteptand ca ceilalti sa te aprobe si sa confirme ca ai dreptate. Incearca sa-ti scoti acesti ochelari ca sa vezi realitatea si in alte culori. Pastrandu-ti aceeasi viziune rigida, nu faci altceva decat sa te otravesti cu resentimente si nu-ti dai voie sa mergi mai departe. Poti incepe sa ierti prin a aceepta ca poate ceva din tine l-a facut pe celalalt sa actioneze in acest fel si mai ales, poti ierta pentru ca orice om este supus greselii.

Sa fim impacati si sa fim binecuvantati in veci Amin.

(Cu iertare Frate Cornelius Si de data aceasta nu voi mai veni in Gradina Dvs. Si sa ma iertati daca va-m gresit si daca ai gresit , Va-m iertat.)
Binecuvantari....

Pr. Diacon C. Gh.

DoarATAT spunea...

Ba da...cei care "Se iubesc" intru Domnul...n-au alta cale decat ... IMPACAREA !
...
Intre timp ... aproape ca ... ne-am inpacat. "Aproape", pentru ca de fapt nici n-am fost "certati" ... !!
...
Va multumesc pentru autorizatia acordata, de a folosi "blogurile dvs."...fara sa abuzez, bineinteles !
~
Dumnezeu sa ne binecuvanteze, pe noi toti !!!

DoarATAT spunea...

Eu am lăsat o uşă deschisă, dumnealui nu:
"... nu voi mai veni in Gradina Dvs. ...".
Chiar dacă e scoasă din context, ESTE concludentă.
~
Ceea ce "văd" la altul, mie mi-E "mănuşă" !
~
ATAT............Doar,
~
http://doaratat-terrafoto.blogspot.com/2009/06/ingerul.html