sâmbătă, 28 martie 2009

Muzica de relaxare chinezeasca

http://www.youtube.com/watch?v=GEanU4DB1T0

2 comentarii:

Rayo spunea...

Salut. Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam, insa deocamdata este o buna modalitate de transmitere a unei informatii. Apelam la oameni inteligenti din blogosfera si care pot in acelasi timp sa fie promotori ai acestui fenomen in Bucuresti. INSCRIE-TE LA ZIUA BLOGGERILOR BUCURESTENI ( PE ZBB-2009.RO AI FORMULARUL DE INSCRIERE ) si vino alaturi de noi la festival impreuna cu cat mai multi prieteni. Da acest mesaj mai departe in blogosfera.Vor fi premii, petreceri, multa distractie si nu in ultimul rand o mare gasca de bloggeri cu care poti lega prietenii. Fiecare blogger inscris va primi cadou, saptamanal o invitatie de doua persoane la Eurocinema. Te asteptam
Multumim.

DoarATAT spunea...

Draga "Rayo"=profil nedisponibil , daca eu as fi procedat la fel CA TINE , ce ai fi facut a doua oara ?
- "Bineintzeles , te-as fi ignorat !" , iar de la a treia oara incolo , te-as baga la cos ."
- Bine "Rayo" , fiindca ai facut apel la oameni inteligenti , asa voi proceda si eu , cum SUBTIL mi-ai dat sa inteleg SA FAC .
Si apropo : Cu exceptia lui Dumnezeu , persoanele care nu sunt "de fatza" in virtual , nici macar ca "masca", SUNT inexistente , deci NU pot fi auzite , mai ales ca au dovedit (mesajul n-a venit din NEANT , sunt sigur , tocmai am revenit de acolo-am verificat- NU figurati , imi pare rau) sa nici NU VAD ca am pus "sigla" pe unul din Blog-uri , la vedere si La "revedere" !

A apărut o eroare în acest obiect gadget